Author : Filip

Балканленд

Јана Бурческа ќе пее во второто евровизиско полуфинале

Filip
Mакедонската претставничка на овогодинешниот Избор за песна на Евровизија, Јана Бурческа, според ждребувањето за редоследот...
Културо

Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт во чест Ѓумар

Filip
Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт под наслов „Поезија и драма“, кој ќе биде изведен...