Author : Filip

Балканленд

Саша Поповиќ подготвува продолжение на популарната музичка емисија “Гранд Шампиони”

Filip
Директорот на “Гранд Продукција”, Саша Поповиќ, ќе ги израдува сите љубители на неговите музички емисии со...
Премиера

Жељко Јоксимовиќ и пијанистката Соња Радојковиќ снимија албум (Фото)

Filip
Пијанистката со светска кариера Соња Радојковиќ, сними инструментален албум со балканската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ. Во...