Author : Muzika24

Фестивали

Србија, Хрватска и Словенија влегоа го големото саботно финале на Песна на Евровизија

Muzika24
Спектакуларно започна годинешното 68-мо издание на Песна на Евровизија во Малме, Шведска. За титулата најдобра...
Културо

Вердиевата спектакуларна опера „Трубадур“ во рамките на 52. издание на фестивалот „Мајски оперски вечери“ на 11 мај

Muzika24
На 11 мај со почеток во 20 часот ќе се изведе спектакуларната опера „Трубадур“ од...