Author : Muzika24

Музика на кирилица

Рената со божиќна песна го освојува светот

Muzika24
Младата музичка надеж, која ветува интернационален успех Рената Кралевска од неодамна ја сними својата четврта...
Имам нешто да те прашам

Новогодишна анкета – Наталија Славева: Се радувам кога ми подаруваат книга или новогодишно пакетче (Фото)

Muzika24
Наталија Славева ја запознавме на “Скопски фестивал”, поточно на Изборот за песна на евровизија 2011...