Балканленд

24 Промо: Цветелина Јанева – “Болка моја” (Видео)

Во текот на вчерашниот ден, познатата балканска поп-фолк пејачка Цветелина Јанева на YouTube каналот на ТВ Планета, патем ова претставува позната музичка телевизија во Бугарија, ја промовираше песната “Болка моја”, а воедно и одлично и совршено направениот видео спот за истата.

Оваа нова песна за која што фановите кренаа голема еуфорија уште веднаш по нејзиното промовирање, е дело на познатиот бугарски композитор Даниел Ганев, додека пак текстот е на Анастасија Мавродиева и Росен Димитров. Сценарист и режисер на видео спотот е Салих Сали, а зад камерата задолжен беше Бруно Амарал.

За поточно станува збор, погледнете во продолжение…

Можеби ќе ве интересира: