Балканленд

Аца Лукас доби подарок вреден 110.000 илјади евра (Фото)

Аца Лукас добил подарок Audi Q8 S лине од 5.000 кубика чија вредност е преку 110.000 евра. Подарокот стигнал од негов долгогодишен пријател Бојовиќ Ненад од Нови САд и голем донатор на Српската православна црква инаку сопственик на фирма од Штудгард кој се занимава со продажба на луксузни возила.

Сега ви е јасно колку познатиот пејач Аца Лукас е ценет и почитуван меѓу своите пријатели.

Подготви: Александра Блажевска

Можеби ќе ве интересира: