Балканленд

Ана Бекута се плаши за сексуалниот живот

Српските медиуми на големо пишуваат за фолк пејачката Ана Бекута, нејзиниот сопруг и нивниот сексуален живот. Фолк пејачката која има 56 години се плаши за животот на својот сакан Милутин Мркониќ поради тоа што тој подолг временски период користи таблети за зголемување на сексуалната моќ. Поради сето тоа Милутин го фаќа паника и се почесто има проблеми со срцето, а со самото тоа почесто ги посетува српските кардиолози.

Близок извор до познатиот српски пар, вели дека Мрка би направил се за да ја задоволи својата Ана и дека доброто либидо секогаш му е најважно.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: