Балканленд

Ана Николиќ – Дај бакшиш!

Екипата на емисијата “Папарацо лов” која се емитува телевизија Пинк ја фатија познатата поп пеачка Ана Николиќ во интересна ситуација. Николиќ е фатена како на семафор ги прска со вода перачите на стакло, бидејќи на сакала да им даде бакшиш.

Се работи за деца, зар не е срамота? Ана вози џип кој вреди повеќе од 100.000 евра.

Очигледно не сакала стаклата да и бидат чисти, уште помалку да им даде некој денар. Наместо тоа, таа ги испрскала со течноста за перење на брисачите. Иако температурите се минус, сепак, Николиќ го притиснала копчето за перење стакла и ги испрскала децата.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: