Балканленд

Андреа ја објави својата прва песна после Евровизија (Видео)

После евровизиската „Circles“, Андреа продолжува понатаму. Новата летна тема на младата пејачка е насловена „Close to the sun“ или „Блиску до сонцето“. Се работи за позитивна песна која е во комплетен емотивно/ритмичен склад со летните денови што се во тек и воопшто периодот што ни претсои. Песната била првично наменета за Евровизија, но сега излегува како сингл.

Можеби ќе ве интересира: