Балканленд

Астрологот Душан Величковиќ изјавува: Весна Змијанац годинава под опасност

“Оваа година се изгледа како да излегува на виделина развод, секс, измама и се што е против моралните и семејните вредности”, ова се зборовите на астрологот Душан Величковиќ. Имено, тој објасни дека Стрелец влегол во Јупитер, што значи дека ќе испливаат стари и долго заборавени афери, како онаа што наводно ја крие во минатото пејачката Весна Змијанац.

“Аматерска порнографска снимка на Весна може да ја види светлината на денот, а тоа би било многу интересно, бидејќи беше создадено пред 30 години. Треба да се грижи за тоа каде ги чува своите работи ако не сака да се откријат во јавноста”, тврди астрологот.

Астрологот најавува можност дека во јавноста ќе излезат и некои други бомбастични вести за познатите личности од српската естрада.

Можеби ќе ве интересира: