Балканленд

Јелена Розга искрена: Би сакала да имам дете (Видео)

Познатата сплитска пејачка Јелена Розга неодамна гостувала во забавна музичка емисија на хрватското “Народно радио”. Во радио емисијата, оваа атрактивна и пред се млада и убава пејачка, одговарала на прашања на слушателите, а меѓудругото одговарала на прашања и од една нејзина многу добра пријателка каде што изјавила дека нејзините гради се вистински, на што многу досега се посомневале.

“Тајната на моето деколте?! Мои се и вистински се, но имам навистина добар градник кој делумно е заслужен за добриот изглед”, одговорила Розга на едно од прашањата и додала: “Би сакала да имам дете, но ќе дојде. Само пополека”, изјавила Розга во радио емисијата.

Доколку сакате да го погледнете во целост интервјуто со Јелена Розга кое таа го имаше во хрватското радио “Народно радио”, Ви предлагаме тоа да го сторите во продолжение.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: