Балканленд

Бобан Рајовиќ подготвува автобиографски филм

Српско-црногорскот пејач Бобан Рајовиќ најавува дека се подготвува филм за неговиот живот и кариера. Рајовиќ смета дека филмот ќе биде добро гледан, бидејќи има што да раскажува за неговиот живот.

Имав проблеми со агресивни жени, тоа дојде дури и до моето семејство и тие знаат за тој дел од мојот живот, и од фановите и од обожавателите. Се обидувам да ги сокријам тие моменти бидејќи снимам филм за себе и мојот живот. Во филмот ќе откријам некои детали кои навистина не се познати за мене. После 12 години, за прв пат имав време навистина да се одморам и го искористив за да гледам документарни филмови и филмови на разни светски ѕвезди. Така, крадев некои идеји за тоа како ќе изгледа мојот филм, па ќе бидам многу горд на тој филм.

Бобан продолжи да открива детали за неговиот документарец и рече дека луѓето особено ќе ги изненади делот за саботирање на неговата кариера, како и заканите што некогаш ги добивал, а во еден момент дури и му бил загрозен животот.

 мислам дека луѓето ќе бидат малку изненадени. Не дека имав такви ситуации,  ги имаше безброј, можеби и повеќе надвор од сцената отколку на сцена. Имаше разни ситуации, рекетирање, сакаа да ми забранат да пеам некаде, треба да останеш достоен за сето тоа. Имаше многу повеќе од она што се чита во јавноста за некои колеги. – откри Рајовиќ.

Можеби ќе ве интересира: