Балканленд

Погледнете: Цеца има двојничка во Хрватска?! (Фото)

Мега популарната српска пејачка Светлана Цеца Ражњатовиќ очигледно има своја двојничка во Хрватска. И тоа не било кој, туку Нина Бадриќ која објавувајќи своја фотографија на Инстаграм многу потцетува на токму на неа, на Цеца. Иако се занимаваат со истата професија, сепак, тие изведуваат различен стил на музика, имаат своја публика, но по се изгледа дека многу личат и потцетуваат една на друга.

Ви предлагаме во продолжение и сами да ја направите споредбата.

Nina Badric Svetlana Ceca RaznjatovicПодготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: