Балканленд

Цело жири на нозе: Филип Божиновски ја воодушеви публиката (Видео)

Поранешниот победник од М2 продукција пред извесен период имаше успешен настап на аудицијата на “Ѕвездите на Гранд” кој остави добар впечаток, не само кај жирито туку и на целиот балкан со композиција од Здравко Чолиќ.

“Леле како пее”, изјави Зорица Брунцлик која не ги криеше емоциите од вокалот на Филип која целосно му даде прва звезда која понатаму се ширеше полека, но сигурно со 6 звезди. Ова е мал показател дека Македонија има млади артисти кој умеат и знаат што да покажат.

https://www.youtube.com/watch?v=zs4LlJp-NW0&app=desktop

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: