Балканленд

Дадо Полумента тврди дека Северина ги купува прегледите на нејзиниот You Tube канал

Северина Вучковиќ и Министарке го соборија рекордот на посетеност  на нивната хит композиција “Uno Momento“ која беше пуштена пред 6 месеци. Како што може да се види Северина јавно се заблагодари на фановите за поддршката која е преку 38 милиони прегледи што ја искачува на првата позиција пред синглот “Далеко си” на Аца Лукас и Ивана Селаков. Но она што е неоспорно е фактот што фолк пејачот Дадо Полумента тврди дека е неизводливо со регуларна посетеност да достигне 40 милиони посети која неговата дуетска композиција “Љубави моја” заедно со Елитни Одреди има околу 23.5 милиони прегледи.

“Јас никогаш не сум занимавал со трговија така што 100 проценти сум сигурен песната на Севериа која има околу 40 милиони прегледи е купена, и јас да имав толку финансии нормално дека би ја туркал нагоре со посетеност”, изјави Дадо Полумента кој е изреволтиран од целата ситуација. Нормално е некој ѕвезди преку ноќ да ги креваат своите т.н. “aкции” што е во случајот со Северина која е очигледно дека иако е хит со композицијата “Uno Momento” е неоспорно да се кажува дека не се купени прегледите.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: