Балканленд

Дали претпоставувате за кој станува збор!? (Фото)

Една од најактуелните цртежи  во светот се карикатурите, па дури и да изгледа за некој смешно сепак е во тренд да се обликуваат ликови на најразличен начин проследени со занимливи предмети. Еден од нив кој сакаше да види како би бил обликуван од раката на познатите карикатуристи во Хрватска верувале или не беше познатиот поп пејач Тони Цетински.

T 1“Бев воодушевен од самиот потег иако секогаш сакав да се видам во друго светло и на мое големо задоволство и јас имав чест да се најдам на платното и сум благодарен, сепак ќе го врамам во мојата соба како спомен”, изјави Тони Цетински. Најново од него е што е дел од жирито на хрватското шоу “The Voice Hrt” во кој му припадна таа чест да биде главен во самите длуки за победа во финалето.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: