Балканленд

Девојка си ги пресекла вените за Милан Станковиќ (Фото)

Милан Станковиќ е еден од пејачите што има армија фанови зад себе. Но една обожавателка овој пат на бизарен начин ја прикажа љубовта кон него сечејќи си ги вените. Таа ги пресекла вените на десната рака, а исеченицата ја направила во облик на буквата “М”. Го сликала своето дело и го ставила на социјалните мрежи.

*Напомена: Долунаведената слика не дозволувајте да ја видат или пак не ја покажувајте ја на лица помали од 18 години!

Milan Stankovic_fan isece veni

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: