Балканленд

Дона Арес во битката со ракот ја избричи косата (Фото)

Познатата балканска пејачка Дона Арес веќе некое време води храбра борба со лошата болест. Голема поддршка и се нејзините фанови кои редовно на facebook ги известува за проблемите со кои се соочува поради хемотерапијата. Таа ниту во еден момент не се откажува, а со оглед на тоа што поради хемотерапијата косата и опаднала, таа решила нејзината долга коса да ја ишиша.

Dona Ares_sisanje na kosata“Ова ќе го поделам со вас чисто поради хронологија, а не поради патетика, затоа што беше прашање на време кога косата ќе почне да ми паѓа… Не е лесно, но не е ни тешко, затоа што ќе дојде нова”, напишала Дона Арес.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: