Балканленд

Елена Ристевска и ДНК снимија дует

Арен-Би дуото ДНК составено од Андреј и Панчо, снимија дует со Елена Ристевска. “Моето мало” е насловот на песната, чии автор е Дарко Димитров. Оваа песна постои уште од 2010-та година, а ја изведе младата поп пејачка Евгенија Чанчалова од Куманово на изборот на нови ѕвезди на М2 продукција. Песната е преработена со нов аранжман на Дарко Димитров, а текстот е дело на Елена и Панчо.

Можеби ќе ве интересира: