Балканленд

Емина Јаховиќ со 180 илјади прегледи на новиот видео спот за “Ромео” (Видео)

Балканската поп пејачка Емина Јаховиќ по неколку недели, конечно го претстави во својот нов спот за песната “Ромео”. Видео веќе има повеќе од 180.000 прегледи на You Tube, а во истото може да се види привлечна пејачка која со својот секспил доминираше, опкружена со полуголи мажи. За потребите за екранизацијата на песната таа го промени стајлингот неколку пати, а како сето тоа е спакувано погледнете во видеото на следниот линк: Емина Јаховиќ – “Ромео”.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: