Балканленд

Есма ги изненади присутните на пресот со “Чаје Шукарије” (Видео)

Веќе пишувавме, Влатко и Есма се во Малме, местото каде што оваа година, иднава недела-две ќе биде местото на случување, местото каде повторно ќе се одржи евровизиската еуфорија и цела Европа ќе биде свртена натаму.

На денешната прес-конференција каде нашата македонска делегација со нашите евровизиски претставници одговараа на прашања на новинарите, нашата Есма ја запеа познатата ромска песна “Чаје Шукарие”. Ова беше прифатено речиси од сите присутни кои ја следеа Есма со аплаудирање, погледнете го видеото и видете за што станува збор.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: