Балканленд

Прочитајте: Што изјави Јелена Розга околу наводната врска со Милан Поповиќ

Никој не би знаел дека јавно ќе се огласи и хрватската поп пејачка Јелена Розга за “чаршиските муабети “кој кружеа дека е во врска со емотивниот бивши партнер на Северина Вучковиќ.

“Вистината ја има само едно лице и кога веќе писмено ме прашавте можевте барем да споменете дека изворите се неточни и мојот демант кој јавно го објавив во еден од медиумите”, истакна Јелена Розга.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: