Балканленд

Џеј Рамадановски доживеал сообраќајна несреќа?!

Како што пренесуваат српските медиуми, познатиот фолк пејач Џеј на пат кон Црна Гора имал сообраќајна незгода. Се се случило брзо на влезот во самиот град така што настапот во еден од познатиот локал во Црна Гора бил откажан.

Сепак детални информации за целиот настан сеуште нема, така што полицијата ја утврдува целосната штета и причината која се случила.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: