Балканленд

Градоначалникот на Пула забранил концерт на Кеба и Ана Бекута

Градоначалникот на Пула, Филип Зоричиќ го забрани концертот што требаше да се одржи на 25-ти март во спортскиот центар во Пула. На концертот требаше да настапат Душко Кулиш, Драган Којиќ, Ана Бекута и Зорана Миќановиќ.

Зоричиќ го забранил концертот поради видот на музиката и како што рекол затоа што се грижи за имиџот на градот.

Можеби ќе ве интересира: