Балканленд

Хрватски пејач ја испцу публиката на концерт (Видео)

Неодамна, хрватските медиуми на големо пишуваа за пејачот Горан Баре кој на концерт по една отпеана песна се расправаше со публиката и едноставно сите ги опцу. Медиумите пишуваат дека пејачот бил под дејство на алкохол, но и да било тоа така, тој нетребало тоа да си го дозволи.

Тие веќе ја закопаа неговата музичка кариера по овој несекојдневен и непредвидлив настан. А за што поточно станува збор, ви предлагаме да го погледнете видеото во продолжение.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: