Балканленд

Хуманитарец: Топалко јавно се засрами за хуманитарната акција (Видео)

Пред неколку дена во склоп на фестивалот на Гранд Продукција се одржа акција со смс помoш на децата која им е потребна операција во соработка со фондацијата “Буди хуман”. Интересно што цел балкан го изненади е изјавата на фолк пејачот Милан Топаловиќ-Топалко кој даде до знаење дека незнае за никакви смс пораки, ниту пак за некоја хумантарна акција која се одвивала во текот на целиот Гранд фестивал кој траеше 3 дена.

“Кој јас? Незнам и не ме интересира само едно ќе кажам јас за овие 5 години кариера сум пеел на 100 вакви хумантирани акции и нема една порака да ме смени како човек јас до сеа своето го дадов”, изјави Милан кој не остана имун на безбројните негативни коментари кој постојано се креваа од ден на ден. Но, сепак одговор немаат на овој коментар ни самата Гранд продукција која е очигледно дека им е нарушен угледот и нивното реноме.

Дали со ова остава црна дамка на себе сеуште незнаеме, но сигурно е дека публиката ќе го запамти во неговиот “искрен” говор кој и не звучеше смешно, а во продолжение, погледнете го краткото интервју дадено додека траеше самата хумантирана акција.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: