Балканленд

И Алка Вуица во лезбо сцени

По се изгледа дека оваа година, искуството, бракот и децата не се причини да овие две дами не се опуштат и го прават она кое ќе им падне на памет, па и кога се во прашање лезбо сцени. Имено, хрватската пејачка Алка Вуица и нејзината српска колешка Соња Коциќ снимиле дует за песната “Сад се вади” (Сега вади се), но и видео кое ќе ја шокира публиката. Поентата е дека ги изграл маж, па затоа тие две се решиле да го напуштат, да се утешат и се впуштаат во лезбо врска. Бакнежи помеѓу Алка и Соња имало, се соживеале со улогата, и не им било непријатно да ги снимат шокантните сцени. Ако судиме по фотографиите кои ги гледате, во иднина не очекува многу, кога е ова видео во прашање, а ние со нетрпение го очекуваме. Веруваме дека се воделе по паролата – Лош маркетинг не постои!

Алка Вуица и Сања Коциќ во лезбо сцена - но само на спот Алка Вуица и Сања Коциќ во лезбо сцена - но само на спот

Можеби ќе ве интересира: