Балканленд

И покрај бременоста, Сека Алексиќ сеуште настапува низ регионот

Сека Алексиќ, која пред неколку недели дозна дека бремена, и натаму настапува ширум регионот. И покрај бременоста, пејачката направи фантастична атмосфера во Мостар, а пред некоја ноќ и во Подгорица каде неколку стотици фанови уживаа со прекрасната Сека.Seka AleksicДа потсетиме, Сека остана бремена по неколку обиди да се отвари како мајка, а бидејќи живее на релација Белград-Виена, пејачката најверојатно ќе се породи во австриската престолнина.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: