Балканленд

Иако е зафатена Дара испраќа експлицитни фотографии на други момци

Дара Бубамара нема мир. Пејачката, која поради провокативни слики и снимки честопати беше во епицентарот на скандалите, повторно им испраќа скокотливи фотографии на мажите.

Таа дури и не обрнува внимание на фактот дека веќе некое време е во врска со своето момче Тони, кој е 24 години помлад. Овој пат Бубамара беше фотографирана во огледало како ги допира нејзините гениталии и му ја испрати на човек непознат за јавноста. За тоа сведочи и фотографијата во чијашто сопственост дојде нашата редакција.

Тоа момче се пофали како се допишува со Дара и ја покажа сликата што таа му ја испрати. Точно, таа беше облечена, но имаше само гаќички. Се чини дека дури и едно младо момче не може да ја смири Дара и да го задржи до себе. Меѓутоа, кога во медиумите ја покренуваат темата за нејзината експлицитни содржини, Дара ја врти водата кон нејзината воденица.

“Никогаш не сакав моите експлицитни снимки да го привлечат вниманието на јавноста. Едноставно се случи. Мојот поранешен сопруг ме критикуваше за тоа, затоа што тој знае дека сум чувствителна и дека не сум таква. Секако дека сакам да се смирам и да имам маж покрај себе, да се омажам по втор пат. Го сакам сè повеќе и повеќе како одминува времето. Сега кога ослабев, ќе се соблечам уште повеќе, па нека гледаат. Имам план да се стегнам, ќе уживате во моите стомачни”, изјави Дара за медиумите.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: