Балканленд

Мина Костиќ сите ги изненади: Јас срцето му го дадов на Исус, за маж чекам вистинска прилика

Српската пејачка Мина Костиќ со својата изјава неодамна дадена зачуди многумина.

“Мојот поранешен сопруг и јас сме во добри односи, доаѓа кај Анастасија таа е среќно дете. Мажите денес се љубоморни на силните и успешни жени. Јас своето срце му го дадов на Исус, а тој никогаш нема да ме предаде. Апсолутно сум исполнета и среќна, ако дојде прилика за маж тогаш ќе биде правиот”, вели пејачката Мина Костиќ притоа додавајќи дека ќе чека права прилика.

Можеби ќе ве интересира: