Балканленд

“Јас сум асоцијално ѓубре, се плашам од луѓе”, Марија Шерифовиќ доживеа стрес

Пејачката Марија Шерифовиќ се врати од Дубаи пред неколку дена, каде беше на одмор со нејзината колешка и долгогодишна пријателка Јована Пајиќ. И како што обично се случува, таа сними многу интересни моменти од патувањето за нејзиниот канал на Јутјуб, а на патот откри многу детали за себе без трошка срам, за кои можеби многумина не знаеја.

Имено, Јована ја покани на организирана вечера со пријателка за која Марија не знае, на што пејачката рече:

“Па, колку луѓе ќе бидат? Јас сум асоцијално ѓубре, знаете дека не сакам да запознавам луѓе што не ги познавам и дека се плашам од луѓе”.

Кога Марија слушна дека ќе има осум лица, не сакаше да оди.

“Нема начин, Јована, оди без мене. Заборави, рековте дека ќе има само две лица”, рече Марија.

“Ќе ме пуштиш да одам сама меѓу осум лица во Дубаи. Тогаш седи овде и смрди”, се пошегува Јована. Судејќи според снимките од забавата, Марија очигледно не жали што замина, но на крајот на шега и рече на Јована:

“Не знам каде одам, ниту со кого. Исплашена сум и воопшто не ми е пријатно, но ова ќе го сторам за тебе. Вети ми дека нема да ме приредуваш вакви стресови следните две години”.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: