Балканленд

Јелена Карлеуша се приклучи во акцијата за помош на настрадите од поплавите (Фото)

Поп дивата Јелена Карлеуша веќе втор ден не запира да помага на оние кој им е неопходна помош, како од облека, храна итн со што би дала свој придонес во својата мисија. Она што за некој е синоним за скандали овој пат докажа дека знае да се сочуствува со тагата и несреќата, а досега неколку пати се покажа како прав хуманист.

“Не жалам да дадам колку што можам, бидејќи и јас сум родител и знам како е да загубиш дом за момент кој си го градел со години”, изјави Јелена Карлеуша, а на тоа додаде дека целата естрада треба да се приклучи во оваа акција која ке биде многу од корист.
JK 1
JK2Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: