Балканленд

Јелена Розга е заљубена во Саша Ковачевиќ?!

Прекрасната Јелена Розга до пред некое време тврдеше дека има момче, со кое никој никогаш не ја фотографирал, а таа ретко кога сака да зборува на таа тема, кажувајќи дека тоа е нејзин приватен живот и така треба да остане. Пејачката сепак неодамна во едно интервју признала какво момче сака.

Кога ја прашале дали кога би можела да бира, би го избрала Синиша Михаиловиќ или пејачот Саша Ковачевиќ, Јелена одлучно одговорила Саша Ковачевиќ. Објаснувајќи зошто, Јелена рекла дека не сака фудбалери иако многу жени за него лудуваат, но со Саша би нашла заеднички јазик. Како што признала, работеле иста работа, Саша бил убав, млад и силен, па ако физички нешто и затребало, тој би можел да и помогне.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: