Балканленд

Јелена Розга со нови фотографии, го најавува новиот сингл “Нирвана”

Хрватската пејачка Јелена Розга во последните неколку денови вредно работи на новиот сингл “Нирвана” кој го најавува со нови фотографии. Новиот сингл на некогашната членка на групата “Магазин” е брза, модерна, а аранжманот носи енергија и играчки ритам. Премиерата на оваа песна се очекува до крајот на месец март, кога ќе биде објавено и видеото. Како и досега, автори се брачниот пар Хулиќ, а аранжманот го сработи Борис Џурдевиќ.

Можеби ќе ве интересира: