Балканленд

Јелена Розга сака бебе, но не и свадба

Познатата хрватска пејачка Јелена Розга на медиумите им откри дека би сакала да биде мајка, но во никој случај не би сакала да омажи, односно, да направи свадба.

“Конечно сфатив дека мене бракот не ми значи многу и во тој случај мислам дека нема да има никаква свадба. Сакам заеднички живот, сакам да имам дете, но што се однесува до венчавка, не благодарам”, изјави хрватската поп пејачка.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: