Балканленд

Карлеуша: Животот ме награди за цела мака и труд!

“Мене животот ме награди за секоја мака и труд. Тие се добри и храбри луѓе – среќни луѓе!”, напишала Карлеуша поставувајќи фотографија од нејзините ќерки Атина и Ника.
Поп пејачката Јелена Карлеуша е во брак со фудбалерот Душко Тошич со кој имаат две ќерки, родени на ист ден и што е нормално и се миленички. Атина минатата година наполнила четири години, а нејзината помала сестра Ника наполнила три.

“Мене животот ме награди за цела мака и труд кој го имам вложено. Само да се добри и храбри луѓе. Тоа ми е најбитно и секако здрави. Имам јас за кој да живеам. Затоа моите соништа се остваруваат”, напишала Карлеуша постирајќи фотографија на нејзините миленички. Ако судиме по нејзините зборови, постарата ќерка Атина личи ја Јелена.

“Атина е мамина мала Јеца”, напишала Карлеуша.

Двете ќерки на Карлеуша - Атина и Ника

Можеби ќе ве интересира: