Балканленд

Прочитајте: Која ја предомисли пејачката Снежана Ѓуришиќ да не ја продава куќата после смртта на сопругот (Фото)

Познатата српска фолк пејачка Снежана Ѓуришиќ,  стана вдовица пред седум години и оттогаш планира да ја продаде куќата во Јајинчи, бидејќи таа куќа била преголема за неа.

Меѓутоа, нејзиното момче Вања Милошевиќ, со која Снежана е во врска од 2019-та година, не се согласи со таа одлука, бидејќи смета дека во таа куќа има повеќе спомени за пејачката да се откаже од нив толку лесно, па се обиде да ја промени одлуката.

“Откако стана вдовица пред неколку години, Снежана имаше на ум да ја продаде куќата, бидејќи беше преголема за неа, но сега се се смени. Вања е таму, доаѓаат нејзиниот син и внуци, а ќерката Маја е со неа кога останува во Србија со семејството”, објаснува изворот на „Скандал!“ и додава:

“Вања го претстави сето ова на Снежа ѝ и објасни дека ќе жали што ја продала куќата и се согласи со него. Тука и сега, во текот на летото, уживаат, скара во дворот со пријателите или сами, ма убавина”, завршува изворот.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....