Балканленд

Кристијан Голубовиќ наскоро и во музичките води (Видео)

Верувале или не, еден од последните мафијаши на белградскиот асфалт и единствениот преживеан од постјугословенското белградско подземје од крајот на 80-те и почетокот на 90-те, познатиот Кристијан Голубовиќ, освен што досега има докажано дека е навистина талентиран сликар, ќе се обиде да се наметне и во музичките води.

Видео најавата за неговиот прв сингл и спот за песната со наслов “Живим као шеф” веќе е на YouTube. Се очекува и спотот. Погледнете за што станува збор.

Подготви: Магдалена Атанасовска

Можеби ќе ве интересира: