Балканленд

Ксенија ех Hurricane: Песната на Ивана повеќе ми се допаѓа од песната на Сања Вучиќ (Видео)

По пет години успешна соработка, која го достигна својот врв, групата “Ураган” повеќе нема да продолжи со истиот состав, односно претходните членки Ивана Николиќ, Сања Вучиќ и Ксенија Кнежевиќ повеќе нема да бидат дел од групата.

Имено, договорот за деловна соработка им истекол на членовите на групата урагани – Сања, Ивана и Ксенија. Поранешната членка на групата „Ураган“ Ксенија Кнежевиќ ја продолжи својата соло кариера по распадот на групатa. Во ексклузивно интервју за естрадниот магазин Бекстејџ таа откри досега не познати детели за јавноста, но и призна дека повеќе и се допаѓа песната на Ивана од онаа на Сања.

Можеби ќе ве интересира: