Балканленд

Милан Митровиќ во едно поинакво издание (Видео)

Знаеме дека дел од фолк естрадата умее да ја насмее публиката до солзи еден од нив е и познатиот пејач и шоумен Милан Митровиќ кој на задоволство на гледачите направи мала изведба на имитација од познатиот состав на “Гарави Сокак”, заедно со раперот Sa.

Погледнете дел од случувањето кое беше снимено во познатата емисија на Гранд телевизија “Фантастик шоу”.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: