Балканленд

Милица Павловиќ: Откритие на минатата година!

Големо внимание на јавноста доби со учествувањето во натпреварот на “Ѕвездите на Гранд”, а веќе започна да добива музички награди. Кратко време е на српската естрадна сцена, Милица Павловиќ на доделувањето на награди на “Оскар на популарноста” во Бања Лука. Милица ја доби наградата за откритие на годината. Заслужена награда.

“Го добив Оскарот на популарност за откритие на годината .Втора награда во оваа година. Се радувам како дете на играчка. Ве сакам”, напишала Милица на својот фејсбук профил постирајќи фотографија.

Милица Павловиќ - оскар на популарноста Бања Лука

Можеби ќе ве интересира: