Балканленд

Мирјана Антоновиќ открива: Мирослав Илиќ ми направи дете, а потоа ме откачи

Поранешната љубовница на Мирослав Илиќ отворено проговори за нејзината врска со познатиот пејач. Тој имал врска со Мирјана Антоновиќ, од која се створило дете. Кога сопругата на Мирослав дознала дека таа е бремена и се заканила и на Мирјана и на детето. Зборувала дека ќе ги убие и своите деца, па и Мирослав, со што врската морала да заврши. Синот Девин кој се родил пред 29 години во Њујорк, Мирослав последен пат го видел кога тој имал само 18 месеци. Му ставил синџирче со крст околу вратот, а Девин до ден денес го носи. Популарниот пејач не сака да коментира ништо од ова.

Miroslav Ilic_ljubovnica_kurir

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: