Балканленд

„Нашао сам те“ нов хит сингл на Никола Роквиќ (Видео)

Како што започна пролетта, така и најновите композиции почнуваат да се редат. Прв ја наговести поп-фолк изведувачот Никола Роквиќ со новиот сингл “Нашао сам те” за кој е и снимен видео спот.

“Самата замисла е така направена да се промовира на почетотокот на пролетта каде јасно се гледа убавите слики од песочните плажи во опуштена атмосфера”, изјави Никола Роквиќ кој го започна промовирањето на најновиот албум “Овај пут” со нов стил на песни.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: