Балканленд

Пивофест 2015: Не се потребни зборови, доволно се само фотографии

Екипата на специјализираниот македонски музички портал Музика24 смета дека секој коментар би бил премал. Како за нејзиниот физички изглед, така и за нејзиниот стајлинг. Уживајте во фотографиите, а како ли ќе биде таа вечерва облечена???

Маријана Станојковска - Пивофест втора вечер
Маријана Станојковска – Пивофест втора вечер
Маријана Станојковска - Пивофест трета вечер
Маријана Станојковска – Пивофест трета вечер
Маријана Станојковска - Пивофест прва вечер
Маријана Станојковска – Пивофест прва вечер

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: