Балканленд

Несекојдневно: Аца Лукас како дете сакал да биде ѓубреџија

Како мали децата секогаш имале чудни желби во овој случај така било и со фолк пејачот Аца Лукас кој без влакно на јазикот јавно во емисија призна која му била неостварена желба. Гостувајќи во една од популарните емисии во Гранд телевизија признал дека сакал да биде ѓубреџија каде заедно со камион би превезувал ѓубре.

“Можеби за некој е смешно, но за мене тоа време беше хит и секогаш сакав да се испробам и да видам како функционира сето тоа подигнување на контејнерите итн, но сепак како растев осознав дека тоа било само моја луда фантазија”, изјавил Аца Лукас.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: