Балканленд

Никола Петровиќ од “Ѕвездите на Пинк” добил интересна покана за дружење

Младиот и згоден пејач Никола Петковиќ, кого јавноста го запозна преку “Ѕвездите на Пинк”, доживеал несекојдневна ситуација. Во неделата навечер, пејачот заминал на закажан настап, а во истото друштво со него се нашла и една атрактивна пејачка, која инаку е една од поновите ѕвезди на Гранд продукција.

По се изгледа шармантниот Никола веднаш и се допаднал, а бидејќи веројатно испила малку повеќе, воопшто не се двоумела да го повика на “дружење” на една ноќ. Таа во еден момент гласно извикала:

“Дојди кај мене дома да ме убиеш од секс!”. Пејачот за жал морал да ја одбие.

Nikola Petrovic_nova“Леле, од каде ви се такви информации? Баш ми е непријатно. Да, се случи такво нешто, но не ми велеше такви работи. Убава е, пожелна, но морав да ја одбијам, бидејќи сум зафатен. Да не бев, сешто би се случило”, изјавил Петковиќ.

https://youtu.be/aM_eGFYAMuA

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: