Балканленд

Нина Бадриќ “MAC2020” ја спореди со Евровизија

Вечерва на црвениот тепих каде што водителите ги дочекуваат своите гости, познати музички имиња и изведувачи на вечерашната музичка манифестација, се појави и познатата хрватска пејачка Нина Бадриќ. Таа “MAC2020” го спореди со Еврозивија и сите оние случувања што се случуваат токму за овој голем музички настан. Сите оние новинари, земања на интервјуа, сцената, ефектите… сето она таа го спореди со евровизискиот спектакл. Таа вечерва настапува на големата музичка сцена со нејзиниот најнов хит, баладата “Ратујем стугом”.

Можеби ќе ве интересира: