Балканленд

Слушнете ја најновата песна на Андреана Чекиќ (Аудио)

После кратка пауза повторно се враќа на сцената, но со нова композиција која носи наслов “Краљица у злату”, каде за самата музика и аранжман се погрижи Дамир Хандановиќ, додека текстот го склопи Марина Туцаковиќ. Ова е уште еден нов хит за кој сигурно ќе им се допадне на фановите кој постојано ја следат во чекор.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: