Балканленд

Слушнете ја новата песна на Јелена Гербец (Видео)

После кратка пауза повторно се врати на сцената, но сега со нов секси стајлинг и нова песна која носи наслов “Туго одана” за кој наскоро ќе бидат снимени и првите кадри за самиот видео-запис. Со ова полека го подготвува својот најнов албум со познати автори од Србија кој се долги соработници на Јелена Гербец.

А додека го чекате и спотот слушнете како звучи композицијата.

https://www.youtube.com/watch?v=VTrxucj63ow

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: