Балканленд

Оливер Драгоевиќ: Никогаш концерт во Белград!

Хрватската музичка жива легенда Оливер Драгоевиќ во интервју за босанската телевизија Хајат изјавил дека нема никогаш да одржи концерт во Белград, бидејќи некои рани неможат никогаш да се излечат.

“Не сакам сам себе да се изневерам”, изјавил Драгоевиќ. “Незнам, има реченица: Никогаш не вели никогаш, но по се изгледа некои работи кои сам на себе си ги зацртав никогаш во животот не сум ги изневерил, сум бил доследен, па така и за ова”, додал тој во интервјуто.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: